Підтримати нас

Презентували мультик про відомих українців, заснований на реальних подіях

03 грудня 2018 10:01
737
Поширити:

"Книга-мандрівка. Україна" - перший мультсеріал про відомих українських діячів, заснований на реальних історіях. Героями мультсеріалу є всесвітньо відомі українці, об'єкти та події.

Серіал створений на основі бестселера "Книга-мандрівка. Україна" від креативної агенції Green Penguin та видавництва #книголав.

Про це пише сайт "Gazeta.ua".

Наприклад, у одній серії йдеться про те, як українцю розгадати писемність стародавньої цивілізації майя, не виходячи з кабінету, чому ніколи не варто викликати на дуель Нобелівського лауреата, хто допоміг Миколі Гоголю створити перше українське фентезі та як харків'янка змінила світ балетної моди і отримала "Оскар". Події перших п'яти серій будуть розгортатися у Харкові та Римі, в Одесі та Гватемалі, на Полтавщині та поблизу Нью-Йорка.

"Історії успіху, наукові відкриття та культурні досягнення зображено у легкому форматі едьютейнмент. Такий підхід поєднує яскраву мультиплікацію з навчально-пізнавальним фактажем та історичними подіями, — говорить авторка книги та креативна продюсерка мультфільмів Ірина Тараненко. — За нашим задумом, мультфільми мають заохотити відкривати Україну не лише дітей, але й дорослих".

Музичний супровід та заставки спеціально для мультсеріалу створив український гурт Tik Tu.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ