Підтримати нас

Поліція Херсонщини повідомила про основні події кримінальної доби

Vgoru
14 квітня 2021 08:31
646
Поширити:

Упродовж минулої доби до підрозділів поліції в області надійшло 577 заяв, серед яких 93 звернення містять ознаки кримінального правопорушення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстровані дві дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими, в результаті яких двоє людей отримали травми.  За порушення Правил дорожнього руху працівники поліції склали 145 адміністративних протоколів, з них 15 – за керування транспортом  у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від 83-річного мешканця обласного центру. До нього у квартиру прийшла невідома жінка, яка представилась знайомою його сестри. Далі гостя  заволоділа грошима заявника в сумі понад 3 тисячі доларів США, 7 тисяч гривень та 20 тисяч російських рублів.  

У територіальний підрозділ поліції м. Гола Пристань звернувся 66-річний мешканець села Михайлівка. Чоловік розповів, що ввечері, близько 21:10, по вул. Героїв у місті невідомий зловмисник вихопив у нього з рук барсетку, в якій були банківські картки, документи, 300 гривень та ключі від автомобіля. 

За даними фактами проводиться перевірка.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ