Підтримати нас

Переселенка розповіла, як заробляє гроші на масажі (відео)

Автор статті
02 червня 2019 14:05
1,009
Поширити:

Переселенка із Луганська Марина Балаба заробляє на життя масажами. Перед тим, як обзавестися своїм масажним кабінетом, жінка рік пропрацювала медсестрою в місцевій психіатричній лікарні. При цьому Марина поєднувала роботу з масажем - робила його у клієнтів на дому.

Перетворити підробіток в бізнес Марину надихнув чоловік, який і сам став приватним підприємцем, передає сайт "Gazeta.ua".

Довго шукали приміщення для кабінету. По-перше, Сватове - зовсім невелике місто з населенням в 17 тисяч, там взагалі не так багато всього здається в оренду. По-друге, оплату просять вище, ніж в сусідніх населених пунктах. По-третє, більшість приміщень не підходили Марині під її цілі.

Але вона все-таки знайшла свого кабінету - на другому поверсі колишнього готелю "Колос". Там є все необхідне, в тому числі, душ з водонагрівачем, що дуже зручно для її клієнтів.

На закупівлю необхідного обладнання і косметики пішло 15-20 тисяч. Бізнес сім'я почала на власні заощадження.

В середньому жінка має по десять клієнтів в день. За 40 хвилин лікувального масажу бере 80 гривень, антріцелюлітний - від 100 гривень. Робить Марина своїм клієнтам також шоколадні, медові, теплі і холодні обгортання. А ще шугарінг . Така процедура коштує від 30 до 180 гривень залежності від ділянки тіла.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ