Підтримати нас

Переселенка безкоштовно навчає заробляти на хенд-мейді

25 липня 2017 01:34
286
Поширити:

Переселенка Анна Молодцова створила арт-студію "Поринь у веселку", навчає виготовляти хенд-мейд вироби та заробляти на них.

Жінка жила в екопоселенні біля Дебальцевого. З початком війни на сході України, переїхала у місто Сміла Черкаської області, повідомляє hromadske.

"Я зрозуміла, що в Смілі немає ніяких творчих курсів, немає гуртків для дорослих. Ввиникла ідея створити навчальну арт-студію. Ми написали проект на отримання гранту і виграли його, -розповідає Анна Молодцова - Жителям міста пропонуємо кілька напрямів творчих курсів. Навчитися робити щось своїми руками (хенд-мейд) та заробляти на цьому. Завдяки гранту ці курси для людей безкоштовні".

Для арт-студії "Поринь у веселку" приміщення дала Смілянська міська бібліотека. Тут проводять майстер-класи й навчальні курси з рукоділля.

"Я займаюся хенд-мейдом кілька років. Коли ми від'їжджали з Донбасу, дуже багато довелося залишити там — напрацювання, всі готові вироби. Зараз маю майстерню майстерня, запас матеріалів, заготовок, готових виробів. Все це я зібрала з нуля за 3 роки, - каже майстриня. - Люди, що тільки-но починають навчатися, приходять в одному стані. Іноді невпевненими в собі. Коли закінчують навчальний курс, виходять геть іншими. Вірять в себе, розуміють, що щось можуть. Чують оцінку інших людей, тренера".

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів