Підтримати нас

Кримінальна доба Херсонщини: крадії побутової техніки та кривдник матері

Vgoru
18 червня 2021 08:30
563
Поширити:

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 585 заяв і повідомлень. Зареєстрована одна дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої одна людина травмована.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 109 адміністративних протоколів, із них 9 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

У Генічеський відділ поліції звернулася 43-річна жінка. Вона розповіла, що залишила свій мікроавтобус “Мерседес Спрінтер” на ніч на паркуванні в селі Генічеська Гірка. А вранці виявила, що невідомі відчинили дверний замок та викрали з салону транспортного засобу пральну машинку "Сіменс", холодильник та електричну духовку. 

Також поліція повідомляє, що у Херсоні жертвою домашнього насильства стала 60-річна жінка. Вона зателефонувала в поліцію і попросила врятувати її від рідного сина. 38-річний чоловік у стані алкогольного сп’яніння вчинив сварку, висловлювався нецензурною лайкою, штовхав матір та погрожував її побити.

На місці події працювали співробітники сектору протидії домашньому насильству ГУНП. Причини своєї поведінки чоловік пояснити не міг. Правоохоронці склали адміністративний протокол щодо вчинення домашнього насильства та винесли кривднику терміновий заборонний припис.

Чоловік поводився вкрай агресивно, становив небезпеку і собі, й оточуючим. Тож на місце поліцейські викликали медиків,  чоловіка шпиталізували.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ