Підтримати нас

Кримінальна доба Херсонщини: бійка на курорті та псевдобанкір

Vgoru
16 червня 2021 08:45
513
Поширити:

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 322 заяви, серед яких 56 повідомлень містять ознаки кримінального правопорушення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстровано чотири дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими, в результаті яких один чоловік загинув та троє людей отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 76 адміністративних протоколів, з них 14 -  за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В "Єдиний центр 102" поліції Херсонщини зателефонував 30-річний мешканець Миколаївської області. Чоловік розповів, що на набережній у селі Залізний Порт між ним та невідомим чоловіком виник конфлікт, який переріс у бійку. Вже після бійки заявник виявив відсутність сумки, в якій було 3 тисячі гривень та мобільний телефон "iPhone 11". 

У територіальний підрозділ поліції мікрорайону ХБК звернулась 57-річна херсонка.  Жінка розповіла, що їй на мобільний зателефонував невідомий чоловік та представився працівником служби безпеки  банку. Псевдопрацівник повідомив, що банківська картка жінки заблокована та для її розблокування необхідно назвати реквізити. Заявниця назвала дані картки, після чого їй надійшло SMS-повідомлення, що з рахунку зняті понад 10 тисяч гривень. 

За даними фактами проводиться перевірка.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ