Підтримати нас

Херсонська поліція - про події і злочини минулої доби

Vgoru
23 березня 2021 09:29
502
Поширити:

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 522 заяви та повідомлення, серед яких 78 звернень містять ознаки кримінального правопорушення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстрована 1 дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, внаслідок якої 1 людина травмована. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 123 адміністративні протоколи, з них 12 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Вранці в Херсонське районне управління поліції звернувся 38-річний чоловік. Він розповів, що зателефонував за оголошенням про влаштування на роботу. Під час розмови телефоном йому повідомили, що  для позитивного вирішення питання про працевлаштування йому потрібно зробити внесок у сумі 13 400 гривень та 800 доларів США. Після переказу грошей на банківську картку зловмисник перестав виходити на зв’язок.

А близько 19:00 в місті Каховка поліцейські зупинили чоловіка, який скоював адміністративне правопорушення. Під час поверхневого огляду особи у нього виявили пакет з кристалічною речовиною білого кольору, схожою на наркотичну. Вилучене направлено на дослідження. 

За цими фактами триває перевірка.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ