Підтримати нас

Херсонська поліція - про кримінал минулої доби

Vgoru
04 березня 2021 09:39
533
Поширити:

Упродовж доби до поліції надійшло 549 заяв, серед яких 110 звернень містять ознаки кримінального правопорушення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстровано 7 ДТП без потерпілих. За порушення Правил дорожнього руху працівники поліції склали 94 адміністративні протоколи, з них 8 – за керування транспортом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

У «Єдиний центр 102» поліції звернулася жителька обласного центру. У магазині на ринку у неї з сумки витягнули гаманець, де були банківські картки, 3000 гривень та документи. 

Також до поліції зателефонував житель Херсона. Він розповів, що з його кімнати в гуртожитку невідомий вкрав 2000 гривень. Двері кімнати були не зачинені на замок, адже заявник перебував на території гуртожитку. 

У смт Велика Лепетиха жертвою крадіжки став 66-річний чоловік. Вранці він залишив власний автомобіль на подвір’ї і відійшов на кілька хвилин. Коли повернувся, то виявив відсутність у салоні барсетки, де було 1500 гривень і документи.

У поліцію звернулася жителька смт Новотроїцьк.  Жінка розповіла, що на ринку вибирала товар і поклала сумку з документами й грошима на прилавок. Коли хотіла розрахуватися за товар, то виявила відсутність сумки. 

За цим фактом проводиться перевірка, переглядається відео з камер відеоспостереження.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ