Підтримати нас

Херсонська поліція повідомила про кримінальні події минулої доби

Vgoru
29 січня 2021 09:27
591
Поширити:

Упродовж доби до підрозділів  поліції надійшло 485 звернень, серед яких 77 повідомлень містять ознаки кримінального правопорушення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстрована 1 дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, внаслідок якої 1 людина травмована. За порушення Правил дорожнього руху працівники поліції склали 93 адмінпротоколи, з них 5 - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

У Херсонський відділ поліції звернулась 65-річна жінка. Вона купувала продукти у супермаркеті. На касі виявила відсутність гаманця, в якому було 1200 гривень. 

У «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини звернувся 22-річний мешканець Нової Каховки. Він розповів, що знайшов оголошення про продаж собаки. Зв’язавшись з продавцем, вніс передоплату 7700 гривень. Після переказу коштів продавець перестав виходити на зв’язок. 

За цими фактами проводиться перевірка.

Долучайтесь!

Оперативні та актуальні новини в нашому Телеграм-каналі. Підписуйтесь на сторінку у Facebook і будьте завжди в курсі подій. Найкращі фото Херсона та області у нашому Instagram. Відеорепортажі, експлейнери, тревел-шоу та просто круті відео на YouTube Вгору.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ