Підтримати нас

Зала засідань - це не лише зручність для депутатів, а й платформа для комунікації

Автор статті
13 січня 2020 15:24
723
Поширити:

Одним з проектів програми ДОБРЕ, який був реалізований в Музиківській громаді є «Облаштування зали засідань».

Музиківська сільська рада провела всі ремонтні роботи, придбала обігрівачі, жалюзі та інше обладнання на суму 201,84 тис. грн. Від ДОБРЕ отримали частину матеріалів для ремонту, кондиціонер, ноутбук, проектор, аудіо- та відеосистеми, загальною вартістю 329,66 тис. грн.

Зараз це місце, де можна проводити не лише засідання сесії сільської ради, а й різноманітні заходи, навчання та зустрічі. Вже не перший раз свої зустрічі в залі засідань проводить громадська організація «Музичани», Молодіжна рада та комісія із наповнення бюджету.

Цікаво та зручно в поточній роботі ради використовувати сучасне обладнання, звіти керівників комунальних закладів стали зрозумілішими за допомогою проектору та підготовлених презентацій. Вільний доступ до інтернету дозволив проводити заходи цікаві для молоді за допомогою онлайн-сервісів для створення вікторин.

Тепер активні мешканці села можуть бути присутніми на сесії сільської ради і це буде зручно для кожного учасника процесу. Наступний крок – організація відеотрансляцій засідань.

Зала засідань -  це не лише зручність для депутатів, а й платформа для комунікації різних цільових груп та населених пунктів.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ