Підтримати нас

Військовий полігон в Олешківських пісках значно зміцнять

Автор статті
21 травня 2021 13:30
1,136
Поширити:

Як повідомляють у командуванні морською піхотою Військово-морських Сил України, полігон морпіхів, розташований в Олешківських пісках на Херсонщині, у 2021 році значно зміцнять.

Зокрема, як розповів в інтерв'ю Укрінформу генерал-лейтенант Юрій Содоль, який керує відомством, у планах - поповнення матеріально-технічної бази та налагодження сучасної інфраструктури.

Серед нововведень - запровадження на об'єкті в експлуатацію класу динамічних тренажерів, тактичного класу, класу тактичної медицини, класів тренажерів екіпажів танків Т-80, навчально-методичного класу, класу інженерної підготовки, класу тренажерів БМП і класів протиповітряної оборони.

"Ми повинні готувати морських піхотинців до тих викликів, з якими вони зустрінуться надалі. Десантні операції, наступальні та оборонні дії в різній місцевості й за різних погодних умов і, звичайно, відсіч російської агресії на сході України", - зазначив Содоль.

Також офіцер підкреслив, що підготовка морських піхотинців на полігоні здійснюється з урахуванням досвіду їх колег із США.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ