Підтримати нас

В Олешках затримано шахрая, який із товаришем відібрав телефони у двох дітей

Автор статті
27 січня 2021 10:33
893
Поширити:

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Херсонщини, днями в Олешках двоє хлопчиків віком 11 та 12 років каталися на велосипедах біля лісового масиву. Раптом їх зупинили двоє невідомих чоловіків і сказали, що територія лісу охороняється, і діти, мовляв, знаходяться тут незаконно.

Невідомі стали залякувати хлопчиків, погрожували заарештувати і наказали покласти на землю всі особисті речі. Шоковані діти поклали на землю сумки і мобільні телефони. Потім невідомі продовжили залякувати неповнолітніх арештом і сказали, що можуть їх звільнити в обмін на мобільні телефони. Після чого забрали телефони і пішли геть. 

Діти повернулися додому і розповіли про все батькам, які зателефонували в поліцію..

Правоохоронці почали відпрацьовувати територію, і неподалік від лікарні підозрюваних помітив наряд поліції охорони. 

Один зі зловмисників утік, іншого затримали. У відділенні поліції встановили його особу. Ним виявився 27-річний чоловік, який колись мешкав в Олешках. У нього вилучили мобільний телефон одного з дітей. Нині працівники поліції працюють над встановленням особи другого злодія, його місцеперебування та затримання.

Як повідомив заступник начальника Олешківського відділення поліції Віталій Бондар, відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України (карається штрафом від трьох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк від одного до двох років, або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років). 

Вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ