Підтримати нас

У Херсоні встановлять вуличні укриття

Vgoru
Автор статті
19 грудня 2022 11:20
937
Поширити:

Значна частина багатоквартирних будинків у Херсоні не мають підвалів, де місцеві жителі можуть сховатися під час обстрілів. Тому голова Херсонської обласної військової адміністрації доручив терміново встановити вуличні укриття. Про це Ярослав Янушевич заявив в ефірі національного Телемарафону.

“Коли летять крилаті ракети у вас є 15-25 хвилин, щоби пройти в бомбосховище. Коли вас починають обстрілювати з “Градів”, зі ствольної артилерії, з мінометів – ви дізнаєтесь про початок цього одразу та у вас немає часу кудись далеко бігти. Єдине, що ви можете зробити, так це бігти в найпростіші укриття, які розташовані в підвальному приміщенні під вашою будівлею. Але, на жаль, ми повинні розуміти, що дуже мало домівок взагалі мають такі підвали. Тому я надав відповідні розпорядження і міській військовій адміністрації, і військовим адміністраціям населених пунктів, щоби терміново попрацювати над встановленням вуличних укриттів”, – зазначив Янушевич.

Також голова Херсонської обласної військової адміністрації закликав місцевих евакуюватися в більш безпечні регіони й нагадав про евакуаційний потяг, який курсує з Херсона щодня.

Раніше ми повідомляли, що росіяни 69 разів обстріляли Херсонщину.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ