Підтримати нас

У Голій Пристані рідний брат поцупив у сестри мопед та вирощував коноплю

Автор статті
15 жовтня 2021 12:00
1,023
Поширити:

У територіальне відділення поліції Голій Пристані звернулася 28-річна місцева мешканка, яка повідомила, що вночі невідома особа проникла на подвір'я приватного будинку, де вона проживала, зламала замок на дверях літньої кухні та викрала мопед Honda Dio.

Жінка також додала, що, на її думку, до правопорушення може бути причетний її рідний 18-річний брат, який на цей момент проживає в будинку дядька. Молода людина раніше вже "відзначалася" подібного роду витівками.

Поліцейські вирушили за адресою, де проживав хлопець з дядечком, і виявили на території в кущах той самий мопед, накритий ковдрою. Але і це було не єдиним гріхом юного зловмисника. При огляді подвір'я правоохоронці також побачили кілька кущів конопель. Встановити, хто саме з сім'ї вирощував це зілля, належить слідству.

Поки ж в Єдиний реєстр досудових розслідувань були внесені відомості за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.289 “Незаконне заволодіння транспортним засобом” та ч.1 ст.309 “Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту” Кримінального кодексу України. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ