Підтримати нас

Суд вирішив не пускати в садок дітей без щеплення

Автор статті
03 червня 2019 03:25
917
Поширити:

Верховний Суд України не задовольнив позов матері, що відстоювала право своєї дитини відвідувати садочок без обов’язкового щеплення. Судді вирішили: індивідуальний інтерес людини не можна ставити вище за загальний інтерес суспільства.

«Завдання держави — забезпечити дотримання оптимального балансу між реалізацією права дитини на дошкільну освіту та інтересами інших дітей. У справі, яка переглядається, індивідуальне право відмовитися від щеплення протиставляється загальному праву суспільства, інших батьків та їхніх дітей, які провели щеплення у встановленому державою порядку», — зазначено в постанові суду.

Позов з вимогою не чинити перешкод у здобутті її сином дошкільної освіти жінка подала ще в червні 2016 року. Від щеплення для дитини вона відмовилася через недовіру до якості вакцини. Тоді позов було задоволено. Однак у 2017 році дошкільний навчальний заклад, на який жінка позивалася, подав апеляцію.

На пострадянському просторі одним з перших учених, які заговорили про шкоду масової вакцинації, є відомий вірусолог, кандидат біологічних наук, незалежний експерт з проблем вакцинології Галина Червонська. Озброївшись її  працями, сьогодні батьки на законній підставі домагаються визнання свого права відмовитися від вакцинацій дітям. 

Не довіряють вакцинації в цілому і виробникам вакцини зокрема, не довіряють медикам, які роблять щеплення і умовам, у яких зберігаються вакцини, бояться хвороб і побічних ефектів через вакцинацію - такі причин відмов від вакцинації в останні роки наводять у дослідженні Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

На думку багатьох вірусологів, здоров'я дітей та майбутніх поколінь в небезпеці. І ця загроза носить повсюдний примусовий характер у вигляді поширення обов’язкової планової вакцинації по всьому світу.  Це - трагедія в масштабах планети, тому подальше замовчування фактів і можливих наслідків масової вакцинації загрожує нам генетичними мутаціями, скороченням народжуваності, збільшенням важких невиліковних хвороб з раннього дитячого віку, що можна охарактеризувати терміном «депопуляція» (вимирання).

Сенсаційним виявилося проведене вперше в світі дослідження вчених під керівництвом Ентоні Мейсона з державного університету м. Джексон, США, опубліковане в авторитетному виданні Journal of Translational Science за 2017 рік. Приводом для цієї роботи були багаторічні дискусії про зв’язок щеплень і розвиток важких уражень центральної нервової системи у дітей, причому вказується, що 15% (!!!) американських дітей страждають від нездатності до навчання, дефіциту чутливості і затримки розвитку, а Vaccine Injury Compensation Program (програмою компенсації постраждалим від поствакцинальних ускладнень в США) з 1986 р виплачено в якості компенсацій 3,2 мільярда доларів!

Для вивчення були взяті дані 666 дітей на домашньому навчанні з чотирьох штатів, причому 261 (39%) з них були нещепленими. Результати виявилися просто шокуючими: у щеплених ризик захворіти на алергічний риніт вище в 30 разів, труднощі навчання - в 5,2 раз, синдром гіперактивності та дефіциту уваги більш ніж в 4 рази, аутизм - більш ніж в 4 рази, затримка психомоторного розвитку у 3,7 рази, екзема в 2,9 раз, хронічний отит - у 2,4 рази та іншими хронічними хворобами у 2,4 рази. 

Дуже вплинув на відмову батьків у вакцинації їх дітей документальний фільм «Відвакцинені: від підробки до катастрофи» (2016) - Фільм про те, як вбивають наше майбутнє, наших дітей ... Це документальний фільм-розслідування, який планував представити на кінофестивалі в Нью-Йорку славетний актор Роберт де Ніро, його дитина стала жертвою вакцинації.  Але в останній момент фільм  без пояснень зняли з показу. Фільм цей про те, що значить для дітей вакцинація ... Чи є користь від цієї медичної профілактики захворювань, або є тільки ... побічні ефекти ...

Дивитися такий фільм важко,   в ньому є кадри з життя звичайних людей, яких спіткала така побічна реакція, як аутизм, після вакцинації дітям. У фільмі піднімається питання про фальсифікацію такої вакцинації ... До речі, фільм можна віднайти і переглянути в Інтернеті.  Тривалість  фільму півтори години. У ньому представлено багато думок з цього приводу, є і розбіжності, є доводи вчених і найприголомшливіші факти, це звичайно ж, розповіді батьків.

Цей фільм просто шокує своїми доводами і доказами. Вплив вакцин на кількість випадків аутизму проблема світового масштабу. Інформація закрита для людей, це злочинний обман людей ... І замішані на такому обмані, звичайно ж, тільки гроші і не просто гроші, а надзвичайні прибутки для фармацевтичних компаній. Ось через ці прибутки на дітях проводяться експерименти, які призводять до незворотних наслідків, йдеться у фільмі.

Мова не  про те, що треба повністю відмовитися від щеплень ... Мова  про те, щоб виключити фальсифікацію, виключити обман лікарів і пацієнтів, розібратися чому після вакцинації діти починають страждати на аутизм і вже не повертаються до нормального стану, до повноцінного життя. Адже до цього щеплення дитина була абсолютно здорова...

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ