Підтримати нас

Російські військові продовжують "цікавитись" житловим фондом у Херсоні

Vgoru
Автор статті
25 червня 2022 08:04
1,215
Поширити:

Військові рф вирішили провести "інвентаризацію" та продовжують збирати дані про квартири та будинки, власники яких були вимушені виїхати через тимчасову окупацію. 

Про це повідомив заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський.

За словами чиновника, російські військові роблять це переслідуючи дві мети. По-перше, вони хочуть продовжувати заселяти туди російських військових. А по-друге, дізнатись, чи не переховуються там "підпільники".

Отримати потрібну інформацію через голів ОСББ не вдалось, тож окупанти намагаються зробити це самостійно. Соболевський закликав херсонців не надавати їм жодної інформації.

"Не допомагайте окупантам ні в чому! Підтримуйте одне одного! Херсонщина буде знову вільною, і цей день все ближчий! Ми всі разом уже зламали їм усі їхні злочинні плани, коли десятки тисяч людей по всій області вийшли на вулиці з прапорами України в руках, не боячись ні їхньої військової техніки, ні автоматних черг поверх голів, ні газу, яким вони нас цькували, розганяючи мітинги. Херсонщина не здалася тоді, не здасться й зараз! Все буде Україна!", - написав Соболевський.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ