Підтримати нас

Про пожежу, “якої не було”

Автор статті
14 листопада 2020 11:00
1,092
Поширити:

Дивна історія трапилася минулого четверга в самому центрі Херсона. Серед білого дня над територією заводу "Електромаш" до неба почали здійматися сіро-чорні клуби диму.

Явище було настільки масштабним, що помітили його десятки, а то й тисячі херсонців і гостей міста - перехожих, водіїв і пасажирів транспортних засобів, мешканців навколишніх будинків. Деякі користувачі зняли клуби диму на смартфони і виклали в мережу відео.

Здавалося б, очевидно, що дим, та ще й такий густий і щільний, – наслідок неслабкої пожежі. Таке припущення, зокрема, на своїй сторінці в Фейсбуці висловив голова Суворовської райради Андрій Задніпряний. 

«На території Електомашзаводу, який знаходиться в центрі міста, щось горить. Прибулих на місце події пожежників не допускають на територію…», – заявив він.

Однак очевидний, здавалося б, факт, знову-таки в соцмережах поспішив розвіяти віцепрезидент концерну «Електромаш» В'ячеслав Горловський.

«Шановні друзі та жителі міста Херсона! Хочу вам повідомити, що ніякої пожежі не було! За багато років набридли вже ці фейкові так звані ЗМІ! Команда ДСНС все перевірила, це був помилковий виклик! Незважаючи на ці важкі часи, завод працює і буде працювати завжди! Постійно проводимо благоустрій території навколо заводу, навіть проводимо благоустрій території міста! З приводу всіляких претензій з боку різних корупціонерів: за багато років ми виграли всі суди. Так що займайтеся своїми проблемами, панове, – у вас їх немало», - написав він.

Погодьтеся, відповідь дуже дивна. Що значить: ніякої пожежі не було? А звідки тоді взявся дим? Крім того, дуже хотілося б, нарешті, дізнатися, як саме і коли саме працює дане підприємство, яке вже багато років сяє розбитими вікнами, а на задньому дворі якого розташований пустир, гідний пейзажу із зони відчуження під Чорнобилем.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ