Підтримати нас

Поліція відкрила справу на браконьєрів, які спиляли дерева під Бехтерами

Автор статті
15 січня 2020 11:15
663
Поширити:

В поліцію Голопристанського району зателефонував мешканець с. Бехтери. Чоловік розповів, що вранці поблизу дач у лісосмузі виявив пеньки від спиляних дерев.

За фактом незаконної порубки дерев поліцією відкрите кримінальне провадження. Наразі підраховуються завдані природі збитки.

За словами начальника Голопристанського відділення поліції Олександра Воропаєва, на місці події поліцейські виявили 14 пеньків від свіжоспиляних дерев ясеня, чумака, дубу та білої акації, діаметром від 9 до 15 см. За даним фактом в Єдиний реєстр досудових розслідувань слідчі внесли відомості за ч.1 ст.246 Кримінального кодексу України «Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу». Поліцейські підрозділу вживають всі заходи по встановленню осіб, причетних до вчиненого злочину.

Поліція Херсонщини звертається до громадян: якщо ви стали свідками порубки дерев або володієте інформацією про осіб, які займаються незаконним видобутком та продажем деревини, прохання повідомляти в поліцію за номером «102». Анонімність гарантується.

Відділ комунікацій Херсонської поліції

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ