Підтримати нас

Окупанти у Херсоні відкривають мережу своїх «госаптек», а всіх інших змушують «реєструватися» та платити податки у росію

Vgoru
Автор статті
18 вересня 2022 10:20
588
Поширити:

Пропагандистський канал окупантів «Таврия» опублікував відео, де так званий міністр охорони здоров'я Херсонської області вадим ільмієв заявляє про відкриття 40 «государственных аптек».

Перші п’ять аптек відкриють наступного тижня при медичних закладах у Херсоні. Препарати в окупантських аптеках будуть тільки російського виробництва, тож для херсонців зроблять таблицю аналогів, а про якість ліків можна тільки здогадуватись.

Українські аптеки окупаційна влада називає «комерційними», тож загарбники вимагають їх зареєструватись та платити податки росії.

Раніше Суспільне повідомляло, що На Херсонщині, через окупацію російської армії, не вистачає кваліфікованих лікарів та медичних засобів. Окупаційна влада тисне на працівників лікарень області та створює умови, в яких лікарям немає бажання працювати.

За словами лікаря Херсонської обласної лікарні, препарати вироблені в російській федерації сумнівної якості та і їх не вистачає. Бракує ліків також у Херсонському обласному онкологічному диспансері. За пів року до закладу окупаційна влада доставила ліки тільки один раз.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ