Підтримати нас

Нововоронцовська громада сьогодні: обстріли, поранені та волонтерство

Vgoru
Автор статті
13 травня 2022 14:45
744
Поширити:

У Нововоронцовській територіальній громаді розповіли про ситуацію, яка склалася на п'ятницю, 13 травня 2022 року. 

 

Про це повідомляють на сторінці громади у Фейсбуці. 

Зокрема, наголошують, що на даний час гаряча точка у регіоні - це село Осокорівка. 

“Вчора орки намагалися атакувати наші позиції, але отримали гідну відсіч та відступили. Сьогодні рашисти здійснювали обстріли села. Є поранені серед цивільного населення. Однак наші ЗСУ вдало відпрацьовують позиції ворога. Добре дісталося окупантам біля сіл Новоолександрівка, Біляївка. Є позитивні зрушення і в інших селах. Віра в те, що рашисти покинуть наші окуповані села, з кожним днем зростає”, - інформують в дописі.

Також інформують, що руху в окуповані села через "Кавун" не має. Сьогодні мешканець Херсоні спробував проїхати тією дорогою, однак окупанти розстріляли біля "Кавуна" його авто. Людина залишилася живою. 

Що стосується волонтерства, то у громаді розповідають, що до відповідної роботи долучилися нещодавно звільнений з полону Олександр Левечко та Костянтин Сігаєв - керівники сусідніх громад. 

“Сьогодні було доставлено до 27 дворів заправлені балони з газом. Здійснюється робота з ВПО, які знайшли притулок в селищі. Для наших пенсіонерів були адресно розвезені продуктові набори. Також, небайдужі жителі селища, долучилися до прибирання паркової зони та здійснили покіс трави”, - доповідають у громаді.

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ