Підтримати нас

NewsOne скасував телеміст із росіянами

Автор статті
08 липня 2019 09:10
674
Поширити:

Керівництво телеканал NewsOne, що належить другу Віктора Медведчука, повідомило про скасування телемарафону "Треба поговорити".

Про це передає сайт "Gazeta.ua".

"Наша спроба організувати майданчик для обговорення неполітичних питань силами звичайних людей, які ніколи не ставили під сумнів територіальну цілісність України, без політиків і одіозних пропагандистів, призвела до того, що протягом останнього часу низкою політичних партій щодо нашого телеканалу була початку масована інформаційна атака", - йдеться в повідомленні на сайті телеканалу.

Працівники телеканалу заявляють, що "поширилися заяви про акції протесту біля каналу, а від учорашнього вечора - і прямі погрози фізичної розправи щодо журналістів та їхніх близьких".

"Телеканал планував організувати перший неполітичний телеміст між людьми з України та Росії. Його ведучими повинні були стати далекі від політики Андрій Малахов і Марія Ситтель. Тому ми вважаємо, що такі дії щодо телеканалу повертають Україну в часи прямого залякування і тиску на журналістські свободи. Ми вважаємо, що людське життя є головною й абсолютною цінністю, і тому питання припинення війни, встановлення миру і повернення українських полонених додому повинні бути головним питанням для обговорення всіма українськими ЗМІ. Хіба повинні журналісти, які проголошують такий порядок, жити в страху за свої сім'ї?"

Прокремлівський телеканал NewsOne повідомляє про те, що в зв'язку з інформаційною кампанією проти своїх журналістів і нібито загрозою нападу на канал і використанням його імені в передвиборній кампанії низки українських партій, змушений припинити підготовку телемарафону "Треба поговорити".

7 липня ведучий програми "Вести недели" на російському пропагандистському каналі "Россия 24" Дмитро Кисельов анонсував проведення телемосту "Треба поговорити" із українським телеканалом NewsOne. Його планують провести 12 липня. Після численних заяв українських політиків та анонсованих акцій протесту телеміст відмінили.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ