Підтримати нас

Наказ так званого "військового коменданта" Херсона про надання списків херсонців, що виїхали — фейк

Vgoru
Автор статті
10 травня 2022 08:58
2,743
Поширити:

До херсонських голів ОСББ ніхто не звертався із вимогою надати списки порожніх квартир в їх будинках.

Про це Суспільному сказав представник громадської організації "Асоціація будинків Херсона" та голова ОСББ "Говардський" Євгеній Трощак.

Після появи у соцмережах скріншоту наказу від 6 травня, який підписаний призначеним Росією військовим комендантом Херсонської області Віктором Бедриком, в якому йдеться про те, ніби у голів ОСББ збирають списки порожніх квартир, щоб заселити туди військових РФ, здійнялася хвиля дзвінків від людей, які виїхали з Херсона, говорить Євгеній Трощак.

"У мене і у колег було два дня пекла. Сотні повідомлень, люди телефонують. Добре, хто адекватний – вони казали дякуємо, все зрозуміли. А були люди з істериками, погрозами. Були люди, які вирішили, що ми вже подали списки", - каже чоловік.

"Наказ" про надання списків покинутих квартир у Херсоні

На його думку, цей наказ є фейком, тому що він спілкувався із колегами з усіх районів Херсоні. Ані в Корабельному, ані в Суворівському, ані в Дніпровському районах жоден голова ОСББ не підтвердив, що отримав таке розпорядження від окупаційної влади.

"До того ж, воно написано безграмотно, і мій знайомий знайшов першоджерело цього наказу і перевірив його у Photoshop. Першоджерело складається з двох шарів. Це якийсь інший наказ і зверху накладений новий текст, який не закриває підпис та штамп", - говорить Євгеній Трощак.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ