Підтримати нас

На що чекати вболівальникам в одній восьмій футбольного Євро-2020

Автор статті
25 червня 2021 11:00
898
Поширити:

Швидко минула групова стадія Чемпіонату Європи з футболу, який зараз проходить в одинадцяти європейських містах.

Як відомо, завдяки унікальному збігові обставин збірна України зуміла пробитися в одну восьму фіналу, не дивлячись на те, що набрала лише три очки й програла два матчі. Надію українцям подарувала збірна Швеції, яка обіграла Польщу з рахунком 3:2.

За іронією долі саме шведи стануть противниками команди Андрія Шевченка у вівторок, 29 червня. Матч відбудеться в шотландському Глазго. Крім неабиякої наснаги, викликаної несподіваним виходом з групи, в українців є ще кілька козирів. По-перше, це чимала кількість гравців, що мають серйозний досвід виступів у топових чемпіонатах. По-друге, у підопічних Шевченко і тренерського штабу є цілих вісім днів на підготовку, адже останній матч з Австрією був зіграний ще 21 червня.

Крім того, завтра в Амстердамі зустрінуться не часті "гості" в стадії плей-офф чемпіонатів світу - команди Уельсу і Данії. Тут співвідношення сил приблизно рівне.

Також завтра - матч на "Уемблі" в Лондоні, в якому Італія "екзаменуватиме" Австрію. За прогнозами, італійці, які перемогли у всіх матчах групового турніру і не пропустили жодного разу, повинні проходити далі.

З інших пар звертає на себе увагу дует Англія-Німеччина, які зустрінуться у вівторок також у Лондоні. Обидві команди демонструють великі амбіції, а виліт із Євро вже на цій стадії буде сприйнятий у країні тих, хто програв, як явна невдача.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ