Підтримати нас

На КПВВ між Херсонщиною і Кримом прикордонники виявили 25 громадян, які скористалися Керченським мостом

Автор статті
23 грудня 2020 13:15
885
Поширити:

Після деякого затишшя, яке останнім часом зазначалося на КПВВ на адмінмежі Херсонщини та Криму, ці пункти знову стали користуватися "популярністю" у громадян як з того, так і з іншого боку. Можливо, активізувалися люди напередодні прийдешніх новорічних свят. Але ось, як з'ясовується, далеко не всі клієнти контрольно-пропускних пунктів перетинають адмінкордон легально.

Так, прикордонники Херсонського загону в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на адмінмежі з тимчасово окупованих Кримом продовжують виявляти осіб, які порушують порядок в'їзду на тимчасово окуповану територію АР Крим та виїзду з неї.

Як повідомив помічник начальника Херсонського прикордонного загону Іван Шевцов, вчора, 22 грудня, під час перевірки документів на КПВВ «Каланчак» прикордонники виявили одразу 17, а на КПВВ «Чонгар» - 8 громадян України, які порушили порядок в'їзду на територію Криму і виїзду з неї. Усі вони незаконно потрапили в Крим через Керченський міст.

Прикордонники залучили порушників до адміністративної відповідальності за статтею 204-2 КУпАП і наклали штраф на загальну суму 42 тисяч 500 гривень.

Відповідно до чинного законодавства України, потрапити до Криму зараз будь-якому громадянину дозволяється тільки через функціонуючі КПВВ «Каланчак», «Чаплинка» і «Чонгар».

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ