Підтримати нас

На Херсонщині зніматимуть повнометражну кінокомедію

Автор статті
02 березня 2021 13:00
931
Поширити:

Українські кінорежисер Ігоря Качур і сценарист Артема Шемета повідомили в ефірі одного з телеканалів, що цьогоріч вони готові почати зйомки нового художнього фільму на Херсонщині.

«Ми починаємо підготовку до зйомок повнометражного комедійного фільму «Давай зі мною на Херсон». Зараз уже написаний сценарій, і ми шукаємо для участі в зйомках молодих і талановитих акторів», - зазначив режисер і продюсер Ігор Качур.

За його словами, майже всі зйомки будуть проходити на Херсонщині, тому у фільмі буде і море, і Олешківські піски, і херсонські кавуни.

Як розповів автор сценарію фільму Шемет, в основі сюжету - історія про пару, яка вирушає на Херсонщину і з якою відбуваються різні події.

«Влітку Херсонщина стане центром української кінематографії. Ми поки не будемо розкривати всі таємниці, але можу сказати, що ця історія буде пригодницькою з екшн-сценами, танцями, піснями, весіллям і хепі-ендом. Крім того, у фільмі буде безліч сцен мальовничої Херсонщини», - додав Шемет.

Він також закликав знімати якісне українське кіно і показувати світові і самим українцям нашу красу.

Відзначимо, що Ігор Качур - зовсім ще молодий випускник Київського національного університету театру, кіно і телебачення ім. І. Карпенка-Карого. Раніше у його творчому доробку було лише кілька акторських ролей у телесеріалах. Важко сказати, чим завершиться цей амбітний проєкт київських кіноробів на Херсонщині. До того ж, можна припустити, що зйомки профінансують на чималу суму з держбюджету.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ