Підтримати нас

У День Незалежності Офіс Президента вимагає від регіонів встановити велетенські прапори за мільйони гривень

Автор статті
06 квітня 2021 15:00
1,607
Поширити:

Офіс Президента Володимира Зеленського з перших тижнів роботи вражає українців якоюсь особливою гігантоманією і пафосом своїх проєктів.

Зокрема, це можна сказати про такі програми, як "Велике будівництво" і "Велика реставрація", які вже позбавили бюджет мільярдів гривень. І ось стало відомо про ще одне багатомільйонне починання ОП.

Як свідчить  пояснювальна записка, яку Офіс поширив по обласних держадміністраціях, чиновникам на місцях до 30-ї річниці Незалежності України належить забезпечити установку "найбільшого державного прапора". При цьому передбачається, що місце, де стяг повинні встановити, буде спеціально побудовано або відремонтовано знову ж таки в рамках "Великого будівництва".

Кожен регіон самостійно вирішує, які суми вкласти в цю затію. Так, у Хмельницькій області голова ОДА вже попросив у облради "на прапор" 5 мільйонів гривень. Водночас у сусідньому з Херсоном Миколаєві збираються витратити на прапор 9 мільйонів гривень з міського бюджету.

Воістину вражають такі колосальні витрати в період, коли  країною "розгулює" пандемія коронавірусу, коли кожен день госпіталізують тисячі людей, хронічно не вистачає коштів на зарплату медикам, ліки, витратні матеріали. Та й кампанію вакцинації, яка також вимагає серйозних бюджетних вливань, практично провалено.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ