Підтримати нас

Мостоперехід у Херсоні до Дня Незалежності не відкриють

Автор статті
12 серпня 2021 09:30
1,000
Поширити:

Усе ближче день, у який влада обіцяла здати "під ключ" мостоперехід ХБК-Таврійський у Херсоні.

У вівторок, 10 серпня, голова ХОДА Сергій Козир на своїй сторінці у Фейсбуці написав: будівництво йде за графіком. Після цього він навів низку цифр, пов'язаних із роботами, і розповів, що саме зроблено за рік.

Ця інформація задовольнила далеко не всіх херсонців. Деякі користувачі соцмереж заявили, що насправді навіть за візуальними враженнями фронт робіт на об'єкті ще занадто широкий, аби вийшло здати його в строк. На це голова ОДА відповів, що, виявляється, у День Незалежності буде не відкриття мостопереходу, а його "динамічні випробування". І додав: "Роботи ведуться, є проблеми, але вони в основному організаційні. Мені здається, що в Херсоні ніхто не хоче будувати мостоперехід, крім людей. Вставляються палки в колеса, але попри все цей мостоперехід буде добудований".

Що за "палки в колесах", Сергій Козир не уточнив. А один із колишніх голів ОДА Андрій Гордєєв написав у коментарях, що багато знає про "темну сторону" історії з мостопереходом і навіть колись напише про це книгу.

Напевно, розумно було б, дійсно, не поспішати з умовною датою і зробити все якісно. Але навіщо тоді з вуст чиновників високого рангу (в тому числі - президентських) упродовж року ДВІЧІ призначалася дата остаточної добудови першої лінії об'єкта? Чи не проявляється в наших можновладців "совкова" пам'ять, коли партія обіцяла здати роботу строго в певний термін (і це, як правило, теж були різні червоні дати календаря), та ще й виконувалися вони "стаханівськими темпами", часто-густо на шкоду якості?

 

Читайте нас у Telegram

Дивіться відео Мостоперехід в Херсоні: вид згори

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ