Підтримати нас

“Моделювання погодних умов на Марсі”: херсонські школярі вибороли перші місця на міжнародній науковій конференції

Автор статті
29 квітня 2021 14:00
1,001
Поширити:

За перші місця змагались 142 учасники з 23 країн світу. Конференція проходила у сербському Белграді з 22 по 28 квітня. Україну презентували одинадцять учнів Малої академії наук, які отримали тринадцять нагород.

Херсон прославили двоє учнів 11 класу Херсонського фізико-технічного ліцею. Срібну медаль отримала Таїсія Чурсіна у секції “Інженерія” завдяки розвідці з теми “Автономні обігрівачі для рук”. Своєю чергою, Данил Кеча взяв бронзу у секції “Фізика” за дослідження з теми “Моделювання погодних умов на Марсі”. 

Перша Міжнародна конференція ICYS (International Conference of Young Scientists) відбулась 1994 року. Вона створена для презентації наукових доробків та обміну досвідом молодих науковців з усього світу. У різні роки в ній брали участь представники Чехії, Фінляндії, Грузії, Німеччини, Греції, Угорщини, Індії, Білорусі, Македонії, Польщі, Румунії, Росії, Сінгапуру, Словаччини, Нідерландів, України, США тощо. Дослідники презентують свої дослідження з фізики, математики, екології та комп’ютерних наук Через карантинні обмеження у 2021 році конференція відбулась онлайн. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ