Підтримати нас

Люди, які мають незвичайну зовнішність і здібності

Vgoru
Автор статті
17 листопада 2018 15:30
859
Поширити:

Нашу планету населяють дивні люди. Деякі з них володіють феноменальними можливостями, мають необычне здібності і приголомшливу зовнішність, які ламають стереотипи, суперечать законам фізики і підривають логіку.

Синє обличчя

Пол Карасон – 57-річний житель Каліфорнії. В 43 роки він почав лікуватися від дерматиту. Протягом 14 років на його організм впливали різні препарати з неймовірними дозами. Із-за застосування колоїдного срібла шкіра чоловіка набула синюватого відтінку. Вживу це виглядає немов грим, дуже природний грим

Комп'ютерна пам'ять

Джилл Прайс має чудову пам'ять. Вона пам'ятає кожну подію зі свого життя аж до деталей – незалежно від того, коли це сталося рік тому, день, хвилину або навіть 10 років тому. Пам'ять жінки можна порівняти з обчислювальною машиною – вона ніби збирає необхідну інформацію і активує її в підсвідомості. Ця дивовижна здатність почала розвиватися у Джилл з 12 років. Зараз вона – людина з кращою пам'яттю в світі.

Гумовий хлопчик

Таке прізвисько отримав хлопець Джасприт Сінгх Калра – самий гнучкий людина в світі, який потрапив в Книгу рекордів Гіннеса. У це складно повірити, але він може повернути голову на 180 градусів і приймати невластиві для інших людей пози. І це враховуючи те, що він не докладає для цього особливих зусиль. Він може перебувати в самих неймовірних позах тривалий час.

Силач

Джейк Шелленчсчлягер вже в ранньому підлітковому віці володіє приголомшливою силою. Хлопець використовує свій дар за призначенням – він присвятив себе спорту. Він зайнявся пауерліфтингом. Зараз він здатний піднімати вагу, що перевищує масу її тіла. Хлопець б'є рекорди вже зараз, а він ще росте і стає більш сильним. Що ж буде, коли він досягне статевої зрілості?

 

Ці незвичайні люди – яскравий доказ того, що наш світ сповнений таємниць і загадок, які з нетерпінням хочеться розгадати.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ