Підтримати нас

Кемпінг для воїнів АТО/ООС

Автор статті
17 серпня 2020 07:30
736
Поширити:

Уже вдруге на морському узбережжі відкрився табір відпочинку для воїнів АТО/ООС та їх родин.

Перший опорний пункт “Душа Півдня” прийняв відпочиваючих 4 роки тому на острові Джарилгач. Цьогоріч кемпінг відкрився на Миколаївщині, а саме на Кінбурнській косі. Організувати якісний та корисний відпочинок взялися дві громадські організації - “Агентство регіонального розвитку “Причорномор’я” та “Асоціація учасників та інвалідів АТО”.

До приїзду військовослужбовців та їх сімей волонтери ретельно підготувалися: придбали та завезли на Кінбурн тенти, рукомийники, посуд, газову плиту, будівельні інструменти та матеріали. У літньому таборі облаштували кухню, яку вже випробувала буря, санвузол, а також вирішили постачання питної води. Щоправда, замість меблів - мішки з піском. Але для учасників війни на Донбасі спартанські умови не проблема - головне, що навколо мальовничі краєвиди, море, рідні люди та бойові побратими.

Перша група з 35 осіб вже прибула до табору. Люди задоволенні можливістю відпочинку, реабілітації під мирним небом. Потім до кемпінгу приїдуть інші гості. Кожна група відпочиватиме 1 тиждень.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ