Підтримати нас

Із заметів у Миколаївській області витягували вантажівки, «швидкі» та легковики

Vgoru
Автор статті
28 січня 2021 09:00
961
Поширити:

Там за останню добу рятувальники 14 разів залучалися для ліквідації наслідків негоди.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС України в Миколаївській області.

На 9:00 28 січня через  негоду  ускладнено рух   на автодорогах.  А на трасі Н-24 «Благовіщенське - Миколаїв» у районі селища Олександрівка Вознесенського району стався затор зі  ста вантажних автомобілів.  Зберігається обмеження руху біля с. Мигія Первомайського району на трасі М-13 «Кропивницький-Платонове» (на пл. Кишинів).     На підйомах скупчилося понад 50 вантажних автомобілів.  Ускладнено проїзд до населених пунктів і дорогами місцевого значення.

Для ліквідації наслідків погодних умов пожежно-рятувальні підрозділи залучалися 14 разів у Вознесенському, Первомайському, Новоодеському, Веселинівському, Доманівському, Братському, Врадіївському районах.  Зі снігових заметів проблемних ділянок доріг визволили 37 вантажних автомобілів, 5 легковиків, 2 карети швидкої медичної допомоги та мікроавтобус, надано допомогу 58 особам, у тому числі 1 дитині.  Крім цього, розпиляні 4 дерева, які впали на дорогах і перешкоджали  руху.

Для розчищення снігових заметів автодороги М-13, з боку Одеської області, від ДСНС залучено важку інженерну техніку від Спеціального центру швидкого реагування ДСНС.

Повідомляється, що сьогодні, 28 січня, на території Миколаївської області очікується сильний сніг (приріст сніжного покриву 30-40 см), на дорогах ожеледиця, посилення   вітру до 15-20 м / с, сильні хуртовини, снігові замети, налипання  мокрого снігу (III рівень небезпеки, червоний).

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ