Підтримати нас

Херсонському “блогеру-купальнику” загрожує арешт до п'ятнадцяти діб

Автор статті
26 листопада 2020 12:04
971
Поширити:

Незвичайне, кумедне і водночас скандальне видовище вразило уяву херсонців та інших користувачів соцмереж днями.

В інтернеті вони побачили ролик, на якому якийсь молодий чоловік в одному з супермаркетів обласного центру, в плавках і купальній шапочці, залазить в акваріум з живою рибою і хлюпається там з півхвилини. Після цього випадком спочатку зацікавилися представники Держпродспоживслужби, які наказали продезінфікувати акваріум і утилізувати коропів, які перебували там під час дивного купання. Для супермаркету шкода склала 34 кілограми живої риби, у зв'язку з чим адміністрація звернулася до поліції з вимогою розшукати нахабного блогера і стягнути з нього збитки.

 

 

Як повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області, вищезгадана подія була зареєстрована в журналі Єдиного обліку. Поліцейські опитали працівників закладу, можливих очевидців та встановили особу правопорушника.

 

Ним виявився 26-річний мешканець обласного центру. Чоловік пояснив, що він начебто є відомим блогером, і таким незвичним чином скопіював челендж, який зараз дуже популярний серед блогерів інших країн.

Нині на правопорушника складений адміністративний протокол за ст.173 КУпАП «Дрібне хуліганство». Також матеріали вже передані на розгляд суду. За вказане діяння чоловіку може загрожувати штраф або громадські роботи на строк від 40 до 60 годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням 20 процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до 15 діб.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ