Підтримати нас

Херсонський “Кристал” програв основному конкуренту в боротьбі за місце в першій лізі

Автор статті
19 квітня 2021 09:26
940
Поширити:

Матч 22-го туру в розіграші Чемпіонату України з футболу в першій лізі мав найважливіше значення для херсонського "Кристала".

Адже в цій грі він зустрічався з краматорським "Авангардом", який іде на передостанньому місці в турнірній таблиці. "Синьо-зелені", таким чином, у разі перемоги могли наблизитися до конкурентів і отримали б шанс на порятунок.

Але надіям херсонцям не судилося збутися. Уже на сьомій хвилині арбітр (до речі, в черговий раз у цьому сезоні) призначив дуже спірний пенальті. Удар з "точки" голкіпер херсонців Андрій Кліщук взяв, але футболіст "Авангарду" Толочко, судячи з усього, з порушенням правил, встиг на добивання першим і послав м'яч у сітку.

Минуло  трохи більше десяти хвилин, і "Кристал" пропустив другий гол. Причому, знову гравці "Авангарду" зіграли на випередження: м'яч у ворота добив Сеницький.

Після перерви херсонці спробували виправити ситуацію, і на 86 хвилині Вакуленко скоротив відставання в рахунку. Але на більше у наших футболістів не вистачило сил. У підсумку - 1:2, і відставання "Кристала" від конкурентів стало ще більш вражаючим.

Фото Олександра Корнякова

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ