Підтримати нас

Без паніки: на Херсонщині почалися контрдиверсійні навчання та передислокація військ

Автор статті
15 лютого 2022 11:30
1,125
Поширити:

На Херсонщині з 15 лютого й до початку березня проходитимуть багатоетапні контрдиверсійні навчання - в умовах, максимально наближених до реальних, із використанням спеціальної техніки та озброєння. На окремих територіях можливе тимчасове обмеження пересування людей та транспорту, перевірка особистих документів, огляд автомобілів.

Про це повідомляє пресслужба Херсонської міської ради.

Проводитиме навчання координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Херсонській області.

СБУ просить жителів та гостей області зберігати спокій, із розумінням ставитися до певних незручностей та дотримуватися правил особистої безпеки.

Та закликає громадян бути пильними.

Якщо хтось проявляє підвищений інтерес до військових об’єктів, будівель органів влади, мостів тощо, фотографує їх - просять невідкладно повідомляти на гарячу лінію УСБУ в Херсонській області за телефоном (097) 131-24-71.

Крім того, як попереджає Херсонська обласна державна адміністрація, з 14 по 22 лютого проходитиме передислокація військової техніки в райони населених пунктів Козацьке, Чорна Долина, Українське, Трудолюбівка, Новокиївка та Новопавлівка.

Тому просять людей не панікувати, не фотографувати ешелони та не повідомляти місце їх пересування.

Бажано також не обговорювати пересування наших військових у телефонних розмовах чи писати про це в особистих повідомленнях. Інформація може потрапити не в “ті руки”. Крім того, такі дії можуть бути кваліфіковані як державна зрада.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ