Підтримати нас

Вертолітний майданчик Януковича зможе попрацювати на армію

Автор статті
26 жовтня 2018 15:44
756
Поширити:

Вертолітний майданчик на Парковій алеї офіційно передали в управління КП "Центр організації дорожнього руху", що належить Київській міській раді.

Разом із ним 26 жовтня на баланс КП передали весь конгресно-виставковий центр "Парковий", повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець. Про це передає сайт Gazeta.ua.

Вертолітний майданчик використовуватимуть у культурних ы соціальних проектах Києва і, можливо, для транспортування важко поранених військовослужбовців.

"За результатом технічної ревізії вертолітного майданчика буде вирішене питання про його можливу експлуатацію в санітарній авіації, у тому числі для транспортування важко травмованих бійців АТО до лікувальних закладів", - ідеться в повідомленні.

2015-го суд арештував "вертолітний майданчик Януковича". Його власником було ТОВ "Амадеус Ко", що виступало замовником будівництва майданчика для екс-президента України Віктора Януковича. Під нього виділили земельну ділянку в оренду на 25 років. У незаконному виділенні землі звинуватили колишнього мера Києва Леоніда Черновецького.

У жовтні 2017-го активісти "Нацкорпусу", "Свободи" і "Правого сектору" взяли будівлю майданчика під свій контроль. Вони заявили: мають інформацію, що орендарі будівлі платять компанії, яка належить сім'ї Януковича. ГПУ натомість відповіла, що "Парковий" знаходиться в управлінні державного підприємства.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ