Підтримати нас

Україна компенсує Вукоєвичу штраф ФІФА

Автор статті
10 липня 2018 08:28
658
Поширити:

Президент ФФУ Андрій Павелко заявив, що хорват Огнен Вукоєвич, який працює в селекційному відділі "Динамо", може отримати нову роботу в Україні.

"Огнен Вукоєвич усунутий від роботи в тренерському штабі збірної Хорватії і оштрафований... і це всього лише за слова поваги до України.

Упевнений, що це непорозуміння, яке можна виправити. І якщо Огнен оскаржуватиме таке рішення ФІФА, то Федерація футболу України надасть йому в цьому юридичну і загальну підтримку.

Крім того, ми готові надати додаткову аргументацію та роз'яснення щодо значення вітання "Слава Україні!".

Якщо ж санкція ФІФА залишиться в силі, то, порадившись з іншими представниками керівництва ФФУ, ми вирішили за рахунок власних коштів компенсувати Вукоєвичу суму штрафу, яку йому доведеться сплатити.

Крім того, ми готові розглянути варіанти співпраці ФФУ з таким висококласним фахівцем, як Огнен. Ми цінуємо людей, які віддані Україні і не бояться публічно демонструвати повагу до нашої держави! Спасибі, Огнене! Слава Хорватії! Слава Україні!" - написав у Facebook Павелко, який сьогодні прийшов у Верховну Раду у футболці і з шаликом збірної Хорватії.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ