Підтримати нас

Путівки до Туреччини для українців подешевшають

16 грудня 2015 13:00
219
Поширити:

Ціни на тури до Туреччини почнуть знижуватись у квітні- травні. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів менеджер туристичного агентства Олег.

“На Новий рік Туреччина українців цікавить мало, тому чартерну програму на зиму ми не замовляли. А от на літній сезон прогнозуються суттєво нижчі ціни, ніж у цьому. Чартерна програма замовляється з квітня, тоді й чекаємо на знижки”, – кажуть туроператори.

Уже відкрите раннє бронювання на наступний сезон. Поки що ціни тримаються на рівні минулорічних. Минулого сезону відпочити у Туреччині можна було мінімум за 400 доларів на двох, констатують туроператори, але наскільки зменшиться ціна наступного року, прогнозувати не беруться.

“Зараз можна купити тижневий тур на двох до Анталії в чотиризірковий готель за 650 доларів. У п’ятизірковий – за 700 доларів на двох. Спеціальних пропозицій від готелів, зокрема бюджетних, очікуємо ближче до початку сезону”, – розповідають менеджери з продажу украънських туристичних агенств.

Взимку українці цікавляться поїздками у Стамбул. Цього року новорічний автобусний тур туди обходиться у близько від 130 євро на людину на 6 днів, а авіатур на 4 дні коштує щонайменше 500 євро на одного. Ціна пляжного тижневого відпочинку на Новий рік у п’ятизірковому турецькому готелі на двох — 800 доларів із перельотом.

“Мандрівка до Туреччини приваблює українців тим, що немає потреби оформлювати додаткові документи для авіаперельоту. А тим, хто подорожує автобусом, треба оплатити тільки болгарську візу”, – пояснюютьтуроператори.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російським туроператорам заборонили продавати путівки до Туреччини. А з 1 грудня Росія заборонила чартерне авіасполучення з Туреччиною. До таких дій РФ вдалася через збитий 24 листопада турецькою стороною російський винищувач Су-24. Літак порушив повітряний простір Туреччини.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ