Підтримати нас

Переатестують понад 25 тисяч учителів

Автор статті
03 лютого 2017 05:25
590
Поширити:

Більше 25 тис. учителів пройдуть через систему підвищення кваліфікації. 2018 року вони візьмуть перші класи для 12-річного навчання.

Про це повідомила міністр освіти й науки Лілія Гриневич під час круглого столу "Пріоритетні напрями діяльності у галузі освіти і науки". Про це пише gazeta.ua.

— Ми опікуємося всією системою освіти — від дошкілля до освіти дорослих. Але маємо чотири пріоритети — якісна, сучасна і доступна загальна середня освіта, модернізація професійно-технічної освіти, забезпечення якості вищої освіти і нова система управління й фінансування науки, — каже Лілія Гриневич. — Цього року запускаємо освітню інтернет-платформу. Завдяки їй зможуть отримувати знання діти з окупованих територій.

Також цьогоріч уряд удвічі збільшить фінансування науки. Кошти виділятимуть через спеціальний фонд, який очолить прем'єр-міністр. До 2020 року переатестують 80% наукових установ.

— Треба, щоб освіта почала продукувати якість. Вона буде фундаментом подальших змін у країні, — говорить прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ