Підтримати нас

Дочекались покращень: в Криму через відкриття мосту злетіли ціни

Автор статті
04 червня 2018 09:13
684
Поширити:

В окупованому Криму вартість довгострокової оренди квартир зросла майже на 10% в порівнянні з торішнім показником.

"Покращення" пов'язують з відкриттям автодорожньої частини Керченського моста, повідомив російський портал "Мир квартир", передає gazeta.ua.

"До початку сезону-2017 більшість міст і селищ Криму підійшли з негативним приростом, то на початок червня цього року курорти півострова продемонстрували позитивну динаміку. Ставки тільки починають збільшуватися, і в липні-серпні вони досягнуть піку, збільшившись на 60-70% від нинішнього рівня", - зазначив генеральний директор порталу Павло Луценко.

На сайті зазначили, що до початку курортного сезону середня ставка оренди квартири по всьому узбережжю півострова склала 21 495 рублів (10,5 тис.грн) на місяць - на 9,8% більше минулорічного. "Найдорожча оренда - в Ялті і прилеглої до неї Масандрі. Місячне проживання в окремій квартирі в цій частині Південного берега Криму обійдеться в середньому в 32 тисячі рублів (16 тис.грн). На третьому і четвертому місцях, за даними порталу, розташувалися Севастополь і Сімферополь з показниками 28,2 і 25,5 тисячі рублів (14,1 та 12 тис. грн) відповідно", - зазначається.

Найдешевша оренда житла серед кримських курортів - передгірний Бахчисарай зі ставкою 7,2 тисячі рублів (3,1 тис. грн) на місяць. Євпаторія - в середині рейтингу - 14,3 тисячі рублів (7,1 тис грн).

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ