Підтримати нас

194 країни відзначають День здоров'я

07 квітня 2017 10:12
242
Поширити:

7 квітня відзначають Всесвітній день здоров'я, який започаткувала в 1948 році Всесвітня організація охорони здоров'я. З того часу його відзначають 194 держави світу, пише gazeta.ua.

День здоров'я — це глобальна кампанія, яка покликана привернути увагу кожного жителя планети до проблем здоров'я та його охорони.

У цей день проводяться заходи, що підкреслюють, як багато значить здоров'я, і що ще потрібно зробити, щоб воно поліпшувалося.

У 2017 році День здоров'я присвятили людям, що страждають депресією. Він пройде під гаслом "Давай поговоримо". За даними ВООЗ, депресія і тривожні розлади щорічно завдають світовій економіці збитків у розмірі $ 1 трлн.

P.S. Депресія - це захворювання, яке характеризується постійним станом зневіри і втратою інтересу до діяльності, яка зазвичай приносять задоволення. У таких людей є нестача енергії, зниження апетиту, сонливість або безсоння, тривога, зниження концентрації, нерішучість, занепокоєння, почуття власної нікчемності, провини або відчаю, а також думки про заподіяння собі шкоди або самогубство.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів