Підтримати нас

Сімейний відпочинок в Турції – як вражаюче провести відпустку?

Автор статті
23 вересня 2019 04:01
2,170
Поширити:

Туреччина приваблює туристів в першу чергу завдяки доступній вартості проживання та харчування. Сюди часто приїжджають великими сім’ями – в більшості готелів є дитячі кімнати та аніматори, які придумують цікаві та розвиваючі ігри для дітей. Для того, щоб взяти максимум від подорожі на курорти країни, варто розбавити перебування на пляжі більш цікавою програмою.

Сьогодні ми розкажемо, як цікаво провести час всією сім’єю на відпочинку в Туреччині.

Парки розваг – улюблене місце для відпочинку у дітей

Якщо ви відправляєтесь в Турцію з дітьми, варто продумати для них захопливий відпочинок. Купання в морі та сидіння на пляжі душе швидко набридає малим бешкетникам. На щастя, в Туреччині багато величезних парків атракціонів, аквапарків та інших місць, де вашим дітям буде цікаво та весело.

  1. The Land of Legends Theme Park. Крупний парк розваг, який побудували в 2016 году в Белеку. Складається з більш ніж 70 горок та 40 водних атракціонів для дітей будь-якого віку. Окрім цього на території парку знаходяться кінотеатр, кафе, басейн для серфінгу та навіть спа-центр.
  2. DEDEMAN BODRUM. Великий парк розваг, розташований в Бодрумі. Сюди можна приходити навіть з наймолодшими відвідувачами – на території працюють аніматори, які придумують цікаві ігри для малят.

Насправді, подібні парки розваг можна зустріти на будь-якому крупному курорті країни. Тому ви можете не переживати, що дітям не сподобається відпочинок в Туреччині – вони будуть просто в захваті від атракціонів. Купити дешево путівку в Турцію можна за цим посиланням www.poehalisnami.kharkov.ua.

Екскурсійні програми в Туреччині

Якщо ви не плануєте довго валятись на пляжі, а більше є прихильником активного відпочинку, ви можете поринути в атмосферу Туреччини, відвідавши одну з кількох десятків екскурсій. Більшість курортів розташовані в старих регіонах, поруч з якими знаходяться давні пам’ятки архітектури. Звісно, Турція багата і на інші типи екскурсій – це можуть бути національні парки, музеї, красиві міста, гори тощо.

Отже, куди варто відправитись на екскурсію під час сімейного відпочинку в Турції?

  1. Кападокія. Унікальне місце, яке обов’язково треба відвідати всім, хто планую поїхати в гарячий тур в Турцію. Жити в Кападокії не обов’язково – вартість проживання в готелях доволі висока. А от просто насолоджуватись красивими краєвидами – саме те, що треба. Якщо маєте бажання – замовте політ на повітряній кулі та роздивіться місто з висоти пташиного польоту.
  2. Стамбул. Столиця країни, яка славиться красивою архітектурою та розвиненою інфраструктурою дістатись сюди ви зможете з будь-якого регіону Туреччини. Давні храми, красиві площі, музеї та пам’ятники – все це ви можете роздивитись в Стамбулі.
  3. Каньйон Гьойнюка. Мальовниче місце, розташоване неподалік густого соснового лісу. Щоб побачити каньйон, вам доведеться йти більше 4 кілометрів вузькими тропами.
  4. Гора Тахтали. Якщо ви любите екстремальний відпочинок, можете взяти участь в підйомі на гору, висота якої складає понад 2300 метрів.

Що ще варто відвідати в Турції

Якщо ви хочете знати більше про місця, які зроблять ваш сімейний відпочинок в Турції по-справжньому незабутнім, ми пропонуємо вам ще кілька цікавих порад:

  1. Обов’язково відвідайте місцеві базарчики. Тут так колоритно, що ви навряд чи встоїте перед тим, щоб купити якусь дрібничку собі в якості сувеніру чи на подарунок друзям та близьким. На базарах курортів ви зможете знайти місцеві тканини, прикраси, їжу, дрібні сувеніри (брелки, магніти тощо). А головне – тут можна торгуватись, тому ви можете купити річ, ціна якої на виході буде вдвічі меншою за ту, що була запропонована продавцем.
  2. Спробуйте місцеву кухню. В більшості готелів пропонується стандартне меню, яке вміщає в собі класичні страви європейської кухні. Однак варто тільки зазирнути до місцевих ресторанів, щоб зрозуміти, що Турція багата на смачні страви – м’ясо, закуски, десерти, напої – ви точно закохаєтесь в місцеву кухню.
  3. Турецька баня, або по-іншому, хамам – це прекрасний спосіб розслабитись та покращити своє здоров’я. вона підходить як для дорослих, так і для дітей, тому ви сміливо можете відвідати спа всією родиною.

Турція недарма вважається одним з найкращих напрямків для сімейного відпочинку. Приїжджаючи сюди з дітьми, вам не буде сумно ані хвилини. Величезна кількість розваг та атракціонів, захоплюючі екскурсії.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ