Підтримати нас

Знайомство з «сонячними» дітками

Автор статті
17 березня 2016 10:28
602
Поширити:

Сьогодні був надзвичайно теплий і позитивний день. Ми завітали у гості до управління патрульної поліції у м. Херсоні ДПП з метою познайомитися і запросити поліцейських взяти участь у всесвітній акції «Lots of socks».

Під час зустрічі ми розповіли про синдром Дауна, діяльність організації та запропонували дружбу. У молодих чоловіків і дівчат була можливість поспілкуватись з «сонячними» дітьми та їх батьками.

Поліцейські залюбки прикрасили себе різнокольоровими шкарпетками, тим самим підтримали людей з синдромом Дауна. Наприкінці зустрічі друзі зробили веселу фотосесію біля патрульної машини, а діти із задоволенням посиділи за кермом!

Щиро дякуємо за теплий прийом лейтенанту поліції Максиму Єрмакову, прес-секретарю Олександрі Чебукіній, інспектору Крістіні Васильєвій, всім-всім хлопцям та дівчатам, які подарували нам свої усмішки.

Завдяки херсонським поліцейським вдалося зібрати 1603 грн, які будуть направлені на розвиваючі програми для наших діточок. Від всіх «сонячних» сімей бажаємо Вам здоров’я, пишаємося Вами і хай щастить!

ОО "Солнечные дети Херсонщины"

${gallery:2fb9c1d5fc6974b8e77a13cfb097d2ad}

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ