Підтримати нас

Жителів Каланчацької громади запрошують у кіно

Автор статті
28 листопада 2019 03:01
755
Поширити:

У п’ятницю, 29 листопада, до селища Каланчак завітає Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA.

Мешканців громади запрошують до Каланчацького будинку культури (смт Каланчак, вул. Чорноморська, 7) на перегляд та обговорення фільму «Навмисна смерть», режисерки Сью Вільямс.

Показ розпочнеться об 12:00. Вхід вільний.

Фільм «Навмисна смерть» показує як споживачі люблять і живуть своїми смартфонами, планшетами та лептопами. Шквал технологічних новинок безупинно виливається на ринок, обіцяючи деталі кращий зв’язок, нескінченні розваги та миттєву інформацію. Обсяги вражають. До 2020 року чотири мільярди людей матимуть особистий комп’ютер. У п’ятьох мільярдів будуть мобільні телефони. Але в цієї революції є й темна сторона, прихована від більшості споживачів. У своєму розслідуванні, що відбувається по всьому світі, режисерка Сью Вільямс викриває за лаштунки індустрії електроніки та доводить, що навіть найменші гаджети мають смертельні наслідки для довкілля та здоров’я.

Слідкуйте за анонсами на в онлайн газеті «Вгору» та на сторінці фестивалю у Фейсбук. Також детальний розклад можна переглянути на travelling.docudays.ua за посиланням.

Фестиваль – неполітичний і некомерційний.

Організатори Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA  в Херсонській області:

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ