Підтримати нас

Житловий комплекс: правила вибору при купівлі квартири

Vgoru
Автор статті
10 січня 2022 16:00
1,058
Поширити:

Купівля квартири у житловому комплексі преміумкласу надає власнику безліч переваг. Але щоб отриманий результат задовольнив на 100 %, треба дуже прискіпливо підійти до вибору ЖК, врахувати деяку кількість нюансів.

Вибір житлового комплексу: інфраструктура та транспортна доступність

Розвиненість інфраструктури – це ключовий момент, який не залежить від складу родини, звичок чи потреб. Так, якщо взяти, наприклад, проєкт 31Z від «Ковальської», то трикімнатна квартира на Позняках не тільки подарує вам затишок та комфорт проживання. Цей будинок розташовано неподалік від парку та озера, а також від ключових інфраструктурних об’єктів:

  • магазинів і супермаркетів;
  • навчальних закладів;
  • торговельно-розважальних центрів;
  • спортивних закладів;
  • аптек та медичних центрів;
  • банківських та поштових відділень.

Не треба нехтувати таким чинником, як транспортна доступність, навіть якщо ви маєте власну автівку, адже цілком ймовірна ситуація заторів на дорогах. Проєкт 31Z від надійного девелопера «Ковальська» розташовано в кроковій доступності від станції метро – це неабияка перевага.

Екологія – важливий аспект вибору ЖК

Екологічний стан довкілля – це для всіх важливий аспект, але якщо мова йде про родини з дітьми або літніх людей, то він стає дуже актуальним. При виборі району розташування ЖК треба перевірити, щоб не було:

  • заводів і виробництв;
  • стихійних звалищ;
  • насиченого трафіку транспортних магістралей.

Заводські викиди та звалища забруднюють повітря, яке здатне викликати погіршення стану людей із хворобами органів дихання або алергією. А вихлопні гази та шум авто на магістральних трасах змусять весь час тримати вікна зачиненими. Віддаленість від промислових зон та наявність неподалік парків та зелених зон буде збільшувати вартість квадратних метрів.

Внутрішня інфраструктура ЖК має велике значення

Комфорт та безпека мешканців дуже залежать від ступеня розвиненості інфраструктури новобудови. Закрита територія – це плюс для власників житла, адже можна сміливо розраховувати на відеоспостереження та цілодобову охорону, автоматизований контроль доступу. Додатковою перевагою на користь конкретного ЖК будуть зелені зони та упорядкована прибудинкова територія.

Комфорту мешканцям надають також наявність паркінгу з охороною, комори, кімнати для зберігання велосипедів, візочків.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ