Підтримати нас

Жителів Скадовська запрошують подивитись документальне кіно

Автор статті
06 грудня 2018 12:15
655
Поширити:

У п'ятницю, 7 грудня, до міста Скадовська завітає Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA.

Мешканців міста запрошують до Скадовського районного Будинка культури (вул. Маріїнська, буд. 66) на перегляд та обговорення документального фільму Дмитра Лавриненка «Вєаюфром».

Показ розпочнеться об 11:00. Вхід вільний.

"Вєаюфром" розповідає про життя харків’янина  Женю. Чоловіку 45 років, він живе в Україні і працює двірником. Його мати проживає в США і зробила для нього «Зелену карту». Щоб не втратити її, він мусить щороку їздити до Америки. Женя шукає собі жінку й хоче одружитися. Він записує своє життя на відео. Цей фільм досліджує реальність селфі за допомогою двох камер: одна камера належить героєві, а другою знімає режисер. У результаті ці дві реальності об’єднуються в одному фільмі.

Цього року «Вєаюфром» переміг на Міжнародному фестивалі документально кіно про права людини Docudays UA в номінації DOCU/УКРАЇНА.

Мандрівний фестиваль ще побуває:

14 грудня 11.00 - Григорівський будинок культури, Херсонська обл., Григорівська ОТГ, с. Григорівка, проспект Новікова, буд. 92.

Слідкуйте за анонсами на у газеті «Вгору» та на сторінці фестивалю у Фейсбук. Також детальний розклад можна переглянути на travelling.docudays.ua за посиланням.

Фестиваль – неполітичний і некомерційний. Мета Мандрівного фестивалю – сприяти популяризації й розвитку документального кіно та підвищенню рівня дотримання прав людини в Україні.

Організатори Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA  в Херсонській області:

  • ГО «Нова генерація»
  • БО «Фонд милосердя і здоров’я»
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ