Підтримати нас

Жінка привчає сина до здорового харчування оригінальним способом (фото)

Автор статті
17 травня 2019 14:23
502
Поширити:

Лале Мохмеді з Австралії перетворює здорову їжу на витвори мистецтва. Звичайні продукти харчування жінка викладає на тарілці у формі тварин і людей. Завела собі незвичайне хобі Мохмеді, щоб пробудити в дітей інтерес до корисної їжі й завдяки цьому привчити їх до здорового харчування.

"Коли сину було 2 роки, я зробила йому з млинців лева. Просто для розваги. Син був у захваті. Регулярно просив мене зобразити того чи іншого мультяшного героя, іграшку або персонажа книжки. Ми із сином засідали на кухні й починали креативити. Обговорювали, які інгредієнти використати, і якою користю для здоров'я вони володіють", — пише Лале у своєму блозі на Bored Panda.

Працює Мохмеді лише зі свіжими, корисними продуктами. Не використовує ні рафінованого цукру, ні консервантів. Барвники бере лише натуральні: витискує соки з фруктів та овочів, для створення чорного застосовує активоване вугілля.

Фото своїх творінь жінка спершу публікувала на особистій сторінці в Facebook. Коли помітила, що людям подобаються її роботи, вирішила створити аккаунт в Instagram, щоб надихати інших батьків творчо підходити до приготування для дітей їжі. Це стало ще одним кроком до популярності.

Нині жінка співпрацює з багатьма відомими компаніями. Серед них — Disney, Universal Pictures, ФК Барселона, 20 Century Fox. Її роботи відзначила навіть знаменитий американський експерт з домоведення — Марта Стюарт.

${gallery:eb4de638c4651e71ac9f214d688cd09e}

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ