Підтримати нас

Жінка 11 років жила з кулею від іграшкового пістолету у вусі

Vgoru
Автор статті
12 лютого 2019 17:00
731
Поширити:

Потрапив предмет у вушний прохід випадково: під час домашньої вечірки один із гостей вистрілив зі зброї, після чого кулька відскочила від скла й залетіла прямо у вухо Джейд. Тоді дівчині було 17 років.

"Усе сталося так швидко. Я відчула ніби мене щось вдарило. Біль був потужним, але я не підозрювала, що щось потрапило мені у вухо", — цитує Джейд відоме британське видання Dailymail.

Єдине, що турбувало жінку протягом усіх 11 років — погіршення слуху. Телевізор вона змушена була вмикати на максимальну гучність, у розмові з іншими людьми по декілька разів перепитувала сказане. Не могла також контролювати гучність свого голосу: говорила голосно, сама того не помічаючи. Жодного болю при цьому не відчувала, тому до лікаря не зверталася. Так тривало до минулого року. Тоді у вухо Джейд випадково потрапила вода. Через це слух упав ще більше, і жінка таки вирішила відвідати спеціаліста.

У лікарні Джейд обстежили й, запідозривши наявність сірчаної пробки, відправили на промивання вуха. Однак навіть під тиском води предмет так і не зрушився з місця.

"Лікарка взяла металевий гак і натиснула ним на "пробку". Це викликало такий біль, що моя рука мимовільно здійнялася. Від шоку я лікарку ледь не вдарила. Коли лікарці все ж вдалося захопити гаком ту річ, вона спробувала її витягнути. Тільки тоді ми зрозуміли, що це куля", — згадує Джейд.

Побачивши, що саме було в її вусі, жінка й згадала інцидент на вечірці.

Після того, як кулю дістали, слух Джейд значно покращився. Навіть власний голос вона почала чути інакше. Також припинило дошкуляти відчуття закладеності.

"Тепер я можу плавати в басейні разом із донечками. Чую набагато краще й нічого більше не перепитую", — каже Джейд.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ