Підтримати нас

Завтра, 2 лютого, активісти пікетуватимуть Херсонський адмінсуд

Автор статті
01 лютого 2016 12:49
511
Поширити:

Шановна громада! До нас знову звертаються Черкаси!

Завтра 2.02.2016 року о 8.30 відбудеться АКЦІЯ перед Херсонським Окружним адміністративним судом (в. Робоча 66 - вхід з в. Філатова), який був раніше анонсований але перенесений через погодні умови. Суд відбудеться за позовом колишнього начальника Держекоінспекції у Черкаській області Клименка М.Г. по відновленню на посаді. На нього у Черкасах було заведено декілька кримінальних справ і за ініціативою громади, М. Клименко був звільнений з посади. Зараз, потерпівши фіаско у Черкасах, він розраховує на підтримку Херсонського правосуддя. Але херсонська громада теж бореться проти нечесних чиновників.
Тому закликаю всіх ПІДТРИМАТИ черкаських активістів, які завтра будуть боротися за справедливість у нашому суді. Колись ми допомогли Одеській громаді, нещодавно допомагали Лазурненській,тепер нашої допомоги просять Черкаси.

ЧЕКАЄМО ЗАВТРА ОБ 8.30 ВСІХ біля Обласного Адміністративного суду!

Далі о 13.00 у прес-клубі «НОВИЙ ДЕНЬ» відбудеться прес-конференція черкаських активістів з приводу подій у суді. Запрошуються журналісти та Херсонські активісти - є унікальна можливість обмінятися досвідом.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ