Підтримати нас

Завершено прийом текстів на 11-й фестиваль “Тиждень актуальної п'єси”

Автор статті
29 вересня 2020 13:00
633
Поширити:

Днями завершився 11-й конкурс сучасної драматургії, який проводиться в рамках театрально-освітнього фестивалю "Тиждень актуальної п'єси".

Один з найпрестижніших (якщо не найпрестижніший) конкурс покликаний відкрити нові імена в українській драматургії, забезпечити постановку текстів на театральній сцені, розвивати драматургічне мистецтво в Україні.

У цьому році на конкурс подано 82 п'єс з різних регіонів країни. Серед них уже традиційно тексти цілого ряду херсонських авторів. Тепер команда рідерів, що складається з 12 експертів, оцінює тексти, і вже на початку листопада повинен бути опублікований шорт-лист п'єс, які будуть представлені у Києві 23-28 листопада у вигляді сценічних читань.

Як повідомив куратор фестивалю Андрій Май, організатори розглядають можливість проведення читань в онлайн-режимі, якщо епідемічна ситуація в Україні в цілому і в столиці зокрема  погіршуватиметься. Проте, в принципі ініціатори заходу сподіваються на краще і готові організувати фестиваль, як і зазвичай, в режимі офлайн - на сценічних майданчиках Києва.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ