Підтримати нас

Затримали викрадача

Автор статті
05 січня 2017 09:01
692
Поширити:

На рахунку 29-річного зловмисника 2 факти крадіжок номерних знаків з автомобілів у мікрорайоні Корабел. На лобовому склі автівок викрадач залишав записки з номером телефону та розцінкою повернення номерних знаків – 400 гривень.

Працівники поліції затримали зловмисника безпосередньо на місці скоєння злочину. Пильний громадянин повідомив до поліції про підозрілого чоловіка, який тривалий час розглядає автомобілі перед багатоповерхівкою. За викликом виїхала слідчо-оперативна група та затримала чоловіка, у якого вилучили 2 номерні знаки.

Зі слів затриманого, ідею скоєння злочинів йому підказав друг, який знаходиться у місцях позбавлення волі. Сам викрадач теж раніше судимий за майнові злочини.

Як повідомив заступник начальника Корабельного відділення поліції Олександр Рогожин, відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України “Крадіжка” (карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк).

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ